Parçalama Hattı

Tüm parçalama hatlarımız +12°C sıcaklıkta çalışmakta olup ortam havası belirli periyodlarda fiziksel ve mikrobiyolojik olarak kontrol edilmektedir.

  • KIRMIZI ET PARÇALAMA HATTI

Girdi kontrol şartlarına göre kabul edilen etler, parçalama bölümünde kemik, sinir, kıkırdak gibi kaba dokularından arındırılır. Yağlılık seviyelerine göre sınıflandırılan etler, Kalite Güvence Birimi tarafından verilen izlenebilirlik numarasıyla birlikte ilgili üretim birimine gönderilir. Çapraz bulaşmaların engellenmesi için kırmızı et parçalama hattında kullanılan kasa, bıçak, masat, çelik eldiven, çelik önlük gibi ekipmanlarda renk kodlaması ve numaralandırma yapılmıştır.

  • BEYAZ ET PARÇALAMA ÜNİTESİ

Girdi kontrol şartlarına göre kabul edilen tavuk ve hindi etleri, kullanım amacına uygun olarak parçalama bölümünde işleme alınır. Kalite Güvence Birimi tarafından verilen izlenebilirlik numarasıyla birlikte ilgili üretim birimine gönderilir.

Dana-Kuzu Kıyma Döner
#